06 4310 8405  /  06 5136 0304       mail ons: info@For-all.nl

Mensen blij  maken omdat we ze een eigen business laten opbouwen waarbij ze zichzelf mogen zijn en hun eigen tijd mogen indelen en daarbij ook nog kunnen werken aan hun eigen gezondheid, dat is waar wij voor staan. Zo kun je met plezier werken aan een inkomen dat je aan kunt passen aan de doelen in jouw leven.

Wie ben ik?

“Ik ben Ank Lukkezen uit Beneden-Leeuwen. Samen met mijn man Jos ben ik altijd zelfstandige geweest. Eerst hadden wij twee groenten- en fruitzaken en daarna een fruitteeltbedrijf. Fruit telen zat in mijn genen en was mijn passie. De laatste jaren merkte ik dat ik mijn passie hierin ging verliezen.

Anderen helpen
Steeds meer werden wij gedwongen om te telen zoals de handel het wilde. Fruit onrijp plukken waardoor er nog niet voldoende voedingsstoffen in zitten en de smaak nog niet is ontwikkeld. Daarbij lange werkweken van 70-80 uur per week, veel risico's (vorst, hagel, ziektes van bomen/fruit), investeringen van tonnen per jaar, afhankelijk van wat de handel wil betalen, geen pensioenopbouw, weinig tot geen vrije tijd.

Daardoor hebben we besloten ons bedrijf in 2012 te verkopen en op een andere manier te gaan werken. We wilden anderen helpen om zelfstandig, zonder risico, een business op te bouwen.

Stap uit je comfortzone
Veel mensen komen op een punt in hun leven waarop ze gaan nadenken: heeft het leven nog méér te bieden? Wat kunnen ze er nog meer uit halen? Ze willen iets anders, maar durven niet goed uit hun comfortzone te stappen. Met een beetje hulp lukt dit vaak wel en groeien ze enorm in hun persoonlijke ontwikkeling. Eigenlijk hebben ze dus niets te verliezen, maar alleen heel veel te winnen.

Ik vind het belangrijk om iedereen te waarderen om wat ze kunnen en doen. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik mensen persoonlijk zie groeien en stappen zie maken doordat ze gewaardeerd worden. Je ziet dat ze weer levenslust krijgen en enthousiast worden, dat hun ogen weer gaan stralen. Dat gun ik iedereen.”

Ook toe aan een nieuwe stap in je leven of carrière? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Neem Contact op, we vertellen er graag alles over!

Het team
Hoewel je grotendeels zelfstandig aan de slag gaat, maak je wel deel uit van een team. Dit geeft een prettig gevoel, want er is altijd iemand om op terug te vallen als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Ons team heet Growing Togethere: een samentrekking van growing together en growing to get there.


Samen streven wij naar:

  • De vrijheid om te kunnen werken waar, wanneer en met wie je wilt.
  • Genieten, de tijd hebben om te kunnen en mogen genieten van het leven.
  • Trots zijn op waar je mee werkt, op wie je bent en wat je bereikt, hoe klein of groot ook.
  • Respect voor elkaar.
  • Elkaar alle goeds gunnen.
  • Balans, zelf de balans bepalen tussen werken en genieten van je vrije tijd met dierbaren.
De kernwaarden van ons team vind je terug in ons logo.

De boom heeft een symbolische waarde. Een boom wordt gevoed vanuit de bodem, eerst als hele kleine boom zonder zijtakken. Doordat de voeding goed wordt doorgegeven, krijgt hij zijtakken en mooie bladeren. Hij zal altijd vanuit de stam gevoed moeten blijven en de zijtakken moeten dit doorgeven om iedere aftakking gezond en levendig te houden. Zo werkt het ook in onze business.